Mooie borsten op een natuurlijke wijze

Je borsten stoppen met groeien aan het eind van je puberale groei periode. Althans dat is het eind van de natuurlijke groei periode. Invloed op het formaat heb je hierna via vet verdeling, met name met dikker worden. De hormonaal veroorzaakte borst groei is voorlopig ten einde. En wordt uitsluitend significant opnieuw actief bij je eerste zwangerschap. Je tweede natuurlijke weg naar grotere borsten.  En zeker mooiere borsten want nog vollere borsten als in deze periode is echt nooit meer mogelijk.  Op initiatief van je eigen actieve hormoon productie!

Je eigen natuurlijke weg om je borsten te laten groeien.

In Engeland zeggen ze ‘your own natural way to make your breast grow, Je eigen natuurlijke weg om je borsten te laten groeien. Fantastisch , maar ze blijven slechts op 1 manier zo prachtig vol en dat is door nooit meer te stoppen met lactatie. Dat zien we weinig of nooit. Bijvoorbeeld afkolven op je werk is al een onverklaarbaar fenomeen als je baby inmiddels 1 Jaar oud is.

Je stopt ermee en op dat moment begint het klierweefsel haar formaat terug te krijgen van voor de zwanger schap. Je huid die toch wat opgerekt is door die 3 cup maten extra, dit hebben we vaker gezien. Je huid houd dat formaat van die extra cup maten. Die krimpt niet mee met het verminderende inhouds-volume. Dan hebben we een probleem uiteraard want nu lijken je borsten dan leger. Beetje thee zakjes model eigenlijk ,  het begin van hang borsten. Dat is jammer en zeker nooit de bedoeling geweest. Het hoeft natuurlijk niet perse zo uit te pakken , er zijn veel vrouwen die niet deze mega opbouw van borst weefsels gehad hebben en dus ook niet de opvolgende vermindering van de inhoud van hun borsten. Ook over je tepels valt wat te zeggen , die gaan na langdurige lactatie ook groter worden. Maar die krimpen na de lactatie periode dus niet meer terug naar hun aanvang formaat. In elk geval is dit meestal zo.

Maar terwijl vele vrouwen zich schamen voor wat grotere tepels vinden de mannen dit dus bijna nooit vervelend of lelijk. In tegendeel zelfs de meesten vinden dat aantrekkelijk en sexy. Of ze zich onbewust terug wanen in de zoog periode zijn we niet achter gekomen. Het is mogelijk.

Mooie borsten en sexy tepels bij vrouwen

Op internet vindt je in elk geval duizenden pagina’tain’tover het onderwerp sexy tepels bij vrouwen. Sommige vrouwen die dit extra wensen te benadrukken gaan zelfs zo ver dat ze hun tepels laten vergroten door middel van Botox injecties ? , Daar stellen we onze vragen bij! Want dit verminderd zo wie zo het gevoel in je tepels en dat kan nooit de bedoeling zijn. We begrijpen de esthetisch chirurgen dan ook niet dat ze deze behandelingen doen.

Het zelfde geld voor het bleken van de Anus , ook dat vind ik een vreemde medische afwijking van ‘nuttige’ behandeling. Wie loopt er nu met haar Anus te pronken. Welke man gaat nu naar dat deel van je lichaam staan te staren met bewonderende blikken. Compleet absurd voor de doorsnee vrouw. Voor de doorsnee vrouw zijn mooie billen erg belangrijk , haar taille en haar borsten. Dat zijn de delen van het lichaam waar het om gaat als je over je figuur nadenkt. Met een krachtige Flavonoïden kuur gedestilleerd en ge-extraheert uit hop kun je bijvoorbeeld door de fytho oestrogene werking wat meer vet naar je billen aan sturen en ook naar je borsten.Dit zijn effecten uit de zwangerschap echter dit keer zonder zwanger te zijn. Deze effecten verschillen van vrouw tot vrouw dus ook de resultaten. Dit is dus hetzelfde als bij een echte zwangerschap.

Uitsluitend met implantaten kun je vooraf een resultaat bepalen maar ook de risico’s

Uitsluitend met implantaten kun je vooraf een resultaat bepalen maar ook de risico’s.  Hetzelfde geld voor injecteren van je eigen weg gezogen buik vet in je borsten. Dit is zogenaamd veilig, echter niemand weet hoe deze stam cellen uit eindelijk gaan reageren in een totaal ander deel van je lichaam. Hier zijn de meningen sterk over verdeeld , degenen die er geld mee verdienen. Dat zijn vaak dezelfden die zich bezig houden met Anus bleken en tepels op pompen met Botox. Tja die vinden eigenlijk alles veilig wat geld in het laatje brengt. Ik vind deze groep dus niet echt objectief. We houden het bij, de tijd zal het leren of je risico loopt op cel mutatie. Ik houd het de Natural way to make my breast grow.

Hier deel ik mijn ervaringen welke ik op deed gedurende mijn lange speurtocht naar de beste en veiligste manier om weer de mooiere en vollere borsten te krijgen zoals ik ze had in mijn jongere jaren.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer