Hallo beste lezers, ik heb de volgende vraag aan mezelf gesteld.  Voor wie wil ik eigenlijk die grotere borsten. Dit staat natuurlijk los van de vraag of er wel een werkzaam middel bestaat en mocht het bestaan dan zal het wel onbetaalbaar zijn. Ik ben nu bezig met een natuurlijk product om mijn borsten te vergroten.  Stel dat dit product wel wat doet en ik krijg de mooie grotere borsten waar mijn vriend zo dol op is. Dan begint de ellende pas echt.

Mijn gehele kledinglijn en dure lingerie setjes kan ik wel weg doen met die vollere borsten

Mijn hele lijn van kleding waar ik toch al tijden op spaar zullen niet meer passen. Al mij bh’tain’ten lingerie setjes kan ik dan ook wel weggooien. Hier ben ik toch niet zo blij mee vooral niet de duurdere merken uit mijn garderobe. Natuurlijk had meneer daar nog niet over nagedacht. Of hij al die vervangers gaat sponsoren zal ook wel niet.

Dus ik wil wel grotere borsten en ook mooiere borsten al zeker als dat zou lukken met een onschuldig natuurlijk product. Maar er zijn toch dingen die je dan over het hoofd ziet. Je denkt vaak dat aan het strand met net die iets wat te kleine bikini. Je wilt dan ook lekker pronken en dat net iets kleinere topje laat de snuitjes net iets beter tot zijn recht komen. Dit hoort nu eenmaal zo en is leuker voor de toeschouwers.

Kijk daar wordt denk ik door niemand aan gedacht.

Ook slaap ik graag op mijn buik want door op mijn rug te slapen ga ik toch lichtelijk snurken. Kan je met die grotere borsten wel op je buik slapen? Komen ze dan niet in de verdrukking en krijg ik daar dan geen rugklachten van. Kijk daar wordt denkelijk door niemand aan gedacht! Kan je ze dan nog makkelijk naar de zijkant duwen waardoor je er eigenlijk een beetje tussenin op rust. Helemaal overtuigd ben ik dus nog niet.

Nu is het zo met het natuurlijk product wat ik momenteel gebruik ik zelf kan beslissen wanneer ik wil stoppen. Als ik denk het is nu wel genoeg geweest kan ik deze beslissing maken. Maar wie zegt me nu dat het werkt, wie zegt me dat er verbetering optreed? Ik ben momenteel aan het expirimenteren met het natuurlijk product van de Natural Push Up. Dit zijn tabletten in een doordruk strip waar ik op voorhand erg sceptisch over was. Niet dat het kwaad kan, maar ik hoop dan ook echt dat het zoden aan de dijk zet.

Wie sponsort mijn nieuwe garderobe? wie koopt al mijn lingerie en kleding nieuw?

Ook zijn er nog steeds een aantal nadelen wat je hebt met grotere borsten, je kunt er niet bovenop gaan liggen. Er past niets meer, stukje hard lopen is ook al een stuk minder zonder sport bh.  Er zijn toch ook wel nadelen voor de vrouw tenminste, manlief speelt ermee in zijn vrije tijd en heeft er verder geen hinder van.

Voor nu ga ik maar eens met Pieter-jan praten over wie mijn kleding en lingerie gaat vervangen mocht er een gewenst resultaat behaald worden.