Grotere borsten op de natuurlijke wijze

borsten-telefoonDoor een vriend die antiek handelaar is kregen we deze foto van een telefoon met borsten, opgestuurd. Deze is gemaakt vlak na de 2de wereld oorlog.  in deze tijd vondt met een goede boezem echt belangrijk.  Het bood voor velen een gevoel van veiligheid en moederliefde.  Het gevoel dat je aan warmte en liefde doet denken.

Ben jij een borsten fanaat dan is dit een leuke gadget voor te hebben. Het is mogelijk na enkele aanpassingen het toestel zelfs werkend te krijgen voor de huidige technieken. Op deze manier zou je met deze antieke telefoon zelfs nu nog kunnen bellen.

Natuurlijke borstvergroting

Zorgen dat je duurste bezit optimaal blijft is een lastige zaak. Vaak wensen we wat meer volume. Door natuurlijke borstvergroting kan een slappe b cup uitgroeien tot een volle b cup. Voor de meeste vrouwen is dat al een zeer tevreden resultaat. Of dit ook kan zonder medische ingrepen denk ik van wel.

Je hebt tal van wegen voor natuurlijk grotere en mooiere borsten! Ook al werken de meeste middelen niet, we kunnen ze niet allemaal over een kam halen. Dat zou ook te kort door de bocht zijn. Natuurlijke borstvergroting is een onschuldig alternatief ten opzichte van het plaatsen van implantaten. Deze brengen natuurlijk de nodige ongewenste neven effecten met zich mee!

Nog niet zo lang geleden lazen we een bericht over PIP implantaten gevuld met industrie siliconen kit. Terwijl duizenden vrouwen de rest van hun leven last hebben van verontreiniging veroorzaakt door deze lekkages is er geen instantie die zich het lot van deze vrouwen aantrekt en een eind maakt aan van deze praktijken.

Verder hadden we nog het super idee om de implantaten te vullen met plantaardige olie. Olijf olie en of soja olie. De promotie ging dat dit het veiligste ooit was en honderden duizenden vrouwen over de geheel wereld lieten deze implantaten plaatsen.

Grotere borsten doormiddel van plantaardige olie met een lichaams temperatuur van 36-37 graden en voortdurend in beweging kan toch nooit goed gaan!

vergoeding-na-lekkende-implantaten

vergoeding-na-lekkende-implantaten

Nog nooit was er iemand geweest die de bedenkingen had over deze plantaardige olie. Nog nooit had iemand zich bedacht dat als je voor langere tijd olie op 36-37 graden lichaam temperatuur waarbij het zaakje ook nog heftig wordt geschud deze omgaat. Het een giftige substantie wordt die levensgevaarlijk blijkt te zijn als het in je systeem komt. Duizenden vrouwen werden benadeelt door een industrie die handelt op een James Bond wijze. We duiden dan op de titel die James Bond kreeg. 007 had namelijk een licence to kill!

Op een natuurlijk wijze grotere en mooiere borsten

Daar in tegen als je als fabrikant van een natuurlijk product zegt dat je er mooie grote borsten van krijgt. Dan staat er direct een instantie paraat om deze misdadige uitspraken af te straffen. Als je je dan bedenkt dat er waarschijnlijk meer dan een miljoen slachtoffers wereldwijd de dupe zijn van mislukte implantaten, gebeurt er verder weinig.

Nee je kan niet over een eerlijke laat staan gelijke behandeling praten in dit markt segment. Er is al veel te vaak bij producten geroepen dat die je borsten zouden vergroten. Talloze potjes kun je vinden op internet waarbij je nog maar moet afwachten of het de goede ingrediënten bevat. Dit helpt deze markt natuurlijk ook niet mee, waardoor de overheid er bovenop zit. Dan nog is dat niet vergelijkbaar met pogingen tot genocide, al was het zo nooit bedoeld!

Na rekeningen wijzen uit dat wel twee maal de bevolking van Amsterdam of Brussel sinds 1950 ernstig ziek is geworden of zelfs overleden door de missers van  borst implantaten. Ook de volgende drama

Hier deel ik mijn ervaringen welke ik op deed gedurende mijn lange speurtocht naar de beste en veiligste manier om weer de mooiere en vollere borsten te krijgen zoals ik ze had in mijn jongere jaren.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer