Natuurlijke producten bieden een variatie aan opties om je borsten te vergroten zonder medische ingrepen. Vanaf de leeftijd van 15 Jaar is het mogelijk je eigen hormoon productie op een hoger niveau te brengen door veel te gemeenschap bijvoorbeeld. Heb je een vriend die veel met je borsten bezig is in samen met lekkere massages en vooral veel aandacht voor je tepels dan zal dat voor een betere doorbloeding zorgen.

Door het stimuleren van je tepels stimuleer je ook het klier weefsel. Door voldoende gemeenschap komt door deze factoren een over producte van oestrogeen op gang. Deze wordt dan herkent door het feedback mechanisme en wordt niet als overdadig herkent. Dan heb je de wind mee, meer vet opslag in je billen wat tegenwoordig toch minstens net zo belangrijk is als volle en stevige borsten. Ook meer vet opslag in je borsten waardoor je borsten sowieso al voller worden.

Grotere borsten vanaf je 20ste kan nog steeds!

Dit is natuurlijk de jonge meiden methode op 100% natuurlijke basis grotere borsten. Ben je  echter al de twintig gepasseerd kan deze methode nog steeds werken al wordt de kans van slagen wel kleiner. Gezonder blijft het wel want hoe beter de doorbloeding des te groter de kans dat alles optimaal in bloei blijft. Vergelijk het met een top body builder die door een ongeval een aantal jaar in bed moet blijven liggen, dan blijft er van alle spier massa ook niets meer over. Dus als jouw borsten uitsluitend latent aanwezig zijn kun je ervan uit gaan dat er degeneratie plaatsvind. In elk geval van het klier weefsel, dat in doorsnee toch 40 % van het volume bepaalt.

Vet heb je natuurlijk zelf in de hand. Eet jij elke dag een hoop calorieën dan krijg je gegarandeerd grotere borsten. Het is dan wel zo dat niet alleen je borsten groeien maar ook wordt je rondom wat dikker wat nu net niet de bedoeling is. Er zijn supersterren bezig met vet opslag om dit vervolgens te laten afzuigen en dit in hun borsten weer te laten injecteren. Ook wel lip filling met eigen vet benaamd. Vanwege de hoge kosten is dit voor ons doorsnee vrouwen niet weg gelegd.

Grotere borsten door bijzondere kruiden extracten

Dan blijft er voor je wens voor grotere borsten zonder medische ingrepen alleen nog de bijzondere kruiden extracten over. In principe de minst ingrijpende methode om grotere borsten te krijgen. Maar of dit nu wel echt werkt. De medische wereld beweert natuurlijk van niet. Maar dat doen ze van elk middel, al is het maar omdat ze er anders niets aan verdienen. De bakker die zijn eigen brood keurt is ook niet te vertrouwen qua objectiviteit. Men gaat de concurrent vragen wat die vindt van natuurlijke borstvergroting.

Nu moet ik toegeven dat er op internet veel onzin producten worden aangeboden als vorst vergrotend. Er zit vaker betreft inhoud stoffen niets bruikbaars of werkends in.

Je moet je zoektocht starten met inzicht! Fenegriek bijvoorbeeld is zo een product die een borst vergrotende werking zou moeten hebben als men dit zoveel mogelijk probeert tot zich te nemen. Nu is dit een voorbeeld van erg kort door de bocht. Een extrahering van de werkzame stoffen in Fenegriek zou invloed kunnen hebben echter ik zie me nog niet elke dag 2 kilo fenegriek eten. Ook voor hop geldt hetzelfde, je kunt ook geen kilo hop eten per dan. Van een beetje onbewerkt bier of hop moeten de meesten al overgeven. Neem je vijf van deze tabletten zou je ook 5 liter bier per dag kunnen drinken. Echter een alcoholist wil je ook niet worden laat staan wat 5 liter bier met je doet en hoe je nog normaal moet functioneren. Waanzin dus en niet doen!

Meer gewicht in de schaal door gedroogde kruiden

Er zijn absoluut meer extracten van gedroogde kruiden die wel degelijk wat gewicht in de schaal kunnen leggen. En dit wel in de positieve zin waardoor die droom borsten toch niet onberijkbaar blijven. Je zult je zoektoch dan wel moeten starten bij de duurdere producten waarbij je de  potjes al direct kunt overslaan. De duurdere producten zitten niet in potjes maar in doordruk strips. Ik wens je veel succes bij het vinden van een serieus product waar je iets aan hebt. Al  werkt het niet gelijk in de zin van