Grotere borsten krijgen met sport / Oefeningen voor een vollere boezem

De geheimen die publiek gemaakt, dus geen geheimen kunnen zijn en de Gouden tips gebaseerd op volslagen onzin om grotere borsten te krijgen door sport.

Gebaseerd op het intellect en medisch inzicht van de schrijvers van goed gevoel onder andere.

Speciaal voor de dames in Belgie heb ik deze materie nogmaals verduidelijkt. We worden allemaal overspoeld met Gouden tips die nergens toe leiden en eigenlijk bedoeld zijn om redactioneel pienter over te komen gebaseerd op het idee dat de lezer qua verstandelijke vermogens erg laag scoort. Ik vind dit een vreemde methode om bladvulling te verkrijgen dus ga ik met het verhaal over de grotere borsten door middel van sporten naar een vriend die internist is in een academisch ziekenhuis in de wetenschap dat deze mensen er iets meer over kunnen vertellen dan de redactie van goed gevoel waar de slimste op dit gebied een cursus e.h.b.o. gehad heeft van vier uur. Dus beste lezers, lees en huiver, vooral diegenen die nu aan het joggen geslagen zijn om hun borsten te vergroten, als je het daarvoor doet dan kun je beter vandaag stoppen dan morgen.

Joggen voor grotere borsten

Mijn grote vriend bij moeilijke vragen de internist zit met mij in ons stam cafe te Wessem Nederland, we drinken een Belgisch Biertje (Kwak) met bijpassende speciale glazen zoals dat hoort bij Belgische Biertjes. En ik stel mijn vraag, John (zo heet die brave borst), ik ben gaan sporten om mijn borsten te vergroten op advies van goed gevoel, wanneer kan ik resultaat verwachten denk je? John kijkt mij aan zoals alleen John dat kan en zegt, schat dit is toch ons eerste Biertje, je kunt toch nog niet zat zijn zeker. Vorige week had je er vijf gedronken en je klonk nog steeds nuchter en bij zinnen. Ik denk, shit dit gaat fout met mijn Gouden, geheime tips van goed gevoel. Vervolg internist met 30 Jaar praktijk ervaring en duizenden patienten. Let op Dames het word echt erg. Luister schat, je borsten bestaan voor 50% uit vet weefsel, echter, deze vetopslag is een van de eersten die aangesproken word door je lichaam als vet reserves aangesproken worden door al te heftig calorisch verbruik. Je rent nu dagelijks 15 kilometer,(dat had ik reeds verteld), dus a priori worden de vet reserves Tony Zych jersey wholesale aangesproken en die in je borsten het eerste. Je borsten worden nu dus steeds slapper! Je traint jezelf een paar hangtetten, brutaal gezegd, waarvoor mijn excuus.

Kracht training voor vollere borsten

Ik zeg, wacht even, ik doe ook kracht training voor mijn borst spieren. Fantastisch zegt John, nog erger want je hebt een D cup en die was naar jouw idee niet vol genoeg, Je leest een Bananen verhaal uit een dames blad en nu mag ik je uitleggen waarom het middel erger is dan de kwaal, proficiat.Vervolg medische uitleg

Hier deel ik mijn ervaringen welke ik op deed gedurende mijn lange speurtocht naar de beste en veiligste manier om weer de mooiere en vollere borsten te krijgen zoals ik ze had in mijn jongere jaren.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer