Grote borsten door bier, fabel of feit?

grotere-borsten-bier

 

Yes, gelukt! Maar niet met bier!

Ik moet me nu al heel mijn leven aanhoren drink maar bier dan krijg jij ook grote borsten. Ik heb me in de materie verdiept er bestaat ten slotte ook alcohol vrij Bier. Deze firma heeft zich de moeite genomen om mij uit te leggen dat het 3 keer nonsens is. Om te beginnen welke soort hop zit er in je test bier, er zijn honderden soorten hop. Voor de borst vergrotende pillen, gebruikt de vak man een soort medicinale hop die rijk is aan Prenylnaringenine 6-8, dat is de sterkste Fytho oestrogene flavonoide op aarde tot nu toe ontdekt.

Bier brouwers zetten in op een zo hoog mogelijke bitterwaarde van de Hop en een zo laag mogelijke oestrogene activiteit. Vanwege de feminiserende effecten die absoluut niet de droom van de Brouwer zijn want dat verjaagd de mannelijke klanten van hun merk. Veroorzaakt ook mannelijke borstgroei is zeer slecht voor de potentie van de man en uitsluitend goed voor de prostaat. Omdat Oestrogenen een milderend effect hebben op Dehydrotestosteron, een biologische omzetting op Testosteron. Deze stof ongeveer 5 % wordt omgezet en is de veroorzaker van mannelijke kaalheid en prostaat ziekten.

Grotere borsten door bier, Nee

Echter daar is de bier drinker niet mee bezig en de mens gaat ervan uit dat nare aandoeningen altijd een ander overkomen. Dus zinloos om hop soorten te gebruiken in bier die goed zouden zijn om je borsten te vergroten, vergeet het maar zelfs mooiere borsten zit er niet in.

Een wetenschappelijk onderzoek naar het Flavonoiden gehalte kost per soort duizenden euro’s.  Brouwers geven dat er zeker aan uit voor ze voor miljoenen aan hop gaan kopen van een bepaalde soort, want elk smaak vergt andere hop.  Dus Pietje Populair die even snel het duizendste borst vergrotende middeltje in het goedkoopste potje op de markt wil brengen geeft daar al zo wie zo geen cent aan uit.

Van één hop pil maakt men één liter bier!

Dan kun je van 1 hop pil, 1 liter bier maken ongeveer , ik slik er 5 per dag!  Dus proost nonsens verhaal nummer twee.  Nummer drie, Oestrogenen zijn slechts een onderdeel van het complete hormonen pallet dat een vrouw aanmaakt in haar puber jaren om Borsten te kunnen laten groeien. Dus er is meer nodig o.a. flavonen die niet maagsap bestendig zijn, dus doorslikken maakt het gebruik nutteloos.

Echter ik kon geen middel vinden dat niet alles in een pil had zitten zogenaamd, dus we missen kennelijk de helft van de formule. Nou lekker, waar zijn we dan eigenlijk mee bezig in onze hoop op de perfecte werkzame kuur voor mooie volle stevigere borsten. Ik heb mijn portie aan goedkope wonder middeltjes wel gehad, ben blij met wat ik nu gebruik want ik weet dat er wat gebeurt in positieve zin.

Gaat het uitsluiten om de hop, vergeet dan elk resultaat!

Uitsluitend het feit dat ik antwoord kreeg op mijn vragen over het nut van bier voor grotere borsten en dat ik deze antwoorden in wetenschappelijke artikelen kon terug vinden grotendeels. Was de reden om met dit duurdere product te beginnen. Dus gaat het om uitsluitend de hop, begin er dan maar niet aan dat schijnt nooit solitair je puberjaren te kunnen imiteren. Er is echt veel meer onderzoek en ingrediënten noodzakelijk om je droom van mooie volle grotere borsten waar te kunnen maken. Dat bedenk je niet in 15 minuten op het toilet zoals de meeste middeltjes elkaar achterna schrijven en hetzelfde bij elkaar roeren. Voordeel, als er geen enkele werking is , tja dan is er ook geen bijwerking.  Alle geïnteresseerden in mooiere borsten veel succes gewenst..

Hier deel ik mijn ervaringen welke ik op deed gedurende mijn lange speurtocht naar de beste en veiligste manier om weer de mooiere en vollere borsten te krijgen zoals ik ze had in mijn jongere jaren.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer