De kreten op verpakkingen: Pillen voor grotere borsten

Pillen voor grotere borsten

Dit keer geen onderzoek meer naar Gouden tips om grotere borsten te verkrijgen, maar de logica van kreten op verpakkingen van producten afkomstig van mensen die kennelijk de biologische samenstelling van het vrouwelijk lichaam nooit bestudeerd hebben. Neem deze pillen voor grotere borsten en u heeft binnen de kortste keren cup maten erbij met blijvend resultaat.

Grotere borsten en blijvend resultaat?

Blijvend resultaat word al moeilijk want we doen niks met onze borsten. We gebruiken ze alleen voor de sier, voor de sex, voor een leuker figuur, voor een mooi gevulde bikini, om lingerie mee te vullen op ooglijke wijze, enzovoorts. En omdat dat zo is stimuleren we het klier weefsel niet, dat zit daar latent aanwezig te wachten op hormonale, signalen die uitblijven omdat we niet zwanger zijn bijvoorbeeld of geen melk produceren die langdurig word afgekolfd. Dus zelfs met de beste pillen ter Wereld kun je nooit blijvend resultaat beloven zonder onderhouds dosering voor te schrijven. Immers, waarom zijn ze wat slapper geworden van te voren? Dat was dan toch ook nooit gebeurd, waarom krimpen je borsten terug naar het formaat van voor de zwangerschap,waarom zijn je borsten op je dertigste verjaardag niet meer zo stevig en vol als op je twintigste. Althans met gelijkblijvend lichaams gewicht, als je 15 kilo aankomt, tja dan komen je borsten ook aan, helaas je billen en buik wat meer dan je borsten maar het is niet anders.

Cup maten meer in korte tijd

Leugen nummer twee op de reclame uitingen, cup maten meer in tijd van niks, hoe verzin je het en wie gelooft dat eigenlijk. Of is het wish ful thinking, de wens is de meester van de gedachte. Je wil zo graag dat het waar is dat je niet luistert naar je eigen sceptische deel van de hersenen. Natuurlijk willen we grotere borsten met een pil in plaats van het mes er in te zetten en onlogische opvullingen in de borsten proppen, door de jaren heen heeft dat genoeg ellende opgeleverd om er een stuk of twaalf dikke boeken over te schrijven.

Nu hebben ze er al weer langere tijd gel in geinjecteert, waarvan men nu weer ontdekt heeft dat er zulke rare consequenties op de loer liggen dat ze er maar weer rap mee gestopt zijn. Bijvoorbeeld, je borsten controleren op knobbeltjes gaat niet meer, want die krijg je ook van de gel. Bij foto’tain’tof scans word het beeld dusdanig verstoord door de kapsel vorming en de overige kunstmatige onregelmatigheden dat de uitslagen waardeloos zijn. Dank de gel. Hele volks stammen, althans de vrouwelijke helft, loopt intussen wel rond met gel borsten.Wie gaat dat dan oplossen? Duizenden vrouwen met oncontroleerbare borsten. Goed, over de groeisnelheid van de borsten zijn we het eens, die zijn er twee keer, een maal in je pubertijd, eenmaal als je in verwachting bent.Maar nooit eerder in tijd van niks, de eerste keer een jaar of zes, de tweede keer negen Maanden.

Tja, sneller dan tijdens je blije verwachting zullen je borsten echt nooit meer groeien, met geen enkele pil voor grotere borsten, eigenlijk zijn de enige echte goede pillen, in eerste instantie pillen voor vollere, mooiere borsten en van echte borstvergroting kan dus nooit direct sprake zijn want die groei snelheid, kent het vrouwelijk lichaam niet. Direct binnen korte tijd cup maten erbij is dus onmogelijk, deze kreten zijn dus onwetendheid of gewoon gelogen.

Realistische verwachtingen over natuurlijke borstvergroting

De Belgische weelde blijft dus beperkt tot het beste Bier Davonte Lambert Elite Jersey ter Wereld, de beste Bon bon ter Wereld, de beste chocolade ter Wereld, de beste Brusselse wafels ter Wereld (ook logish er is geen tweede Brussel), maar helaas de beste pillen voor grotere borsten zijn in Belgie niet te koop. Mischien een Gouden tip om daar eens naar te zoeken met realiteits zin. Niet met het idee, binnen twee weken ben ik een sex bom,want zo werkt het niet. Mooiere borsten mag je verwachten, maar niet binnen twee weken, vollere borsten mag je verwachten, maar houd de twee groei snelheden in gedachte. Uit je puberjaren en tijdens je zwangerschap, alle andere opties zijn nonsens verhalen.

Hier deel ik mijn ervaringen welke ik op deed gedurende mijn lange speurtocht naar de beste en veiligste manier om weer de mooiere en vollere borsten te krijgen zoals ik ze had in mijn jongere jaren.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer