De kreten op verpakkingen: Pillen voor grotere borsten

Pillen voor grotere borsten

Dit keer geen onderzoek meer naar Gouden tips om grotere borsten te verkrijgen, maar de logica van kreten op verpakkingen van producten afkomstig van mensen die kennelijk de biologische samenstelling van het vrouwelijk lichaam nooit bestudeerd hebben. Neem deze pillen voor grotere borsten en u heeft binnen de kortste keren cup maten erbij met blijvend resultaat.

Grotere borsten en blijvend resultaat?

Blijvend resultaat word al moeilijk want we doen niks met onze borsten. We gebruiken ze alleen voor de sier, voor de sex, voor een leuker figuur, voor een mooi gevulde bikini, om lingerie mee te vullen op ooglijke wijze, enzovoorts. En omdat dat zo is stimuleren we het klier weefsel niet, dat zit daar latent aanwezig te wachten op hormonale, signalen die uitblijven omdat we niet zwanger zijn bijvoorbeeld of geen melk <a href="http://timhangdep.com/showthread.php?508099-mn-rough-outdoors-mathematically-taken-off-everything-ranging-taken-within-nhl-playof

Hier deel ik mijn ervaringen welke ik op deed gedurende mijn lange speurtocht naar de beste en veiligste manier om weer de mooiere en vollere borsten te krijgen zoals ik ze had in mijn jongere jaren.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer