borst vergroting methode

Waar het allemaal mee begon. Sponsen in uw borsten implanteren:

Het idee waar het jaren geleden mee is begonnen. Het implanteren van sponsen. Deze eerste vorm van borstvergroting veroorzaakte vervoming, verkalking en afstoting verschijnselen in alle smaken. Dit was dan ook het begin van een lange opvolgende reeks aan blunders. Dat dit een markt is die goud waard is hoef ik u niet te vertellen, en al helemaal niet dat de negatieve media de kop werden ingedrukt. We gingen snel op zoek naar een alternatief!

We kwamen toen met siliconen implantaten voor uw borsten:

breast implants

Joehoe we hadden de oplossing gevonden hoor! We gingen kunststof zakjes vullen met siliconen. Dit zou het dan ook helemaal gaan worden. Niet die nare sponsen wat we voorheen hadden gebruikt en die zoveel teweeg hadden gebracht. Wat kan er nu mis gaan? Een geweldig idee was wat de media er over schreeuwde. Maar toen gingen de zakjes lekken wat natuurlijk onvoorziene consequeties met zich meebrachten die nog groter waren als het gebruik van de sponsen. Honderdduizende vrouwen werden vergiftigd met siliconen in hun lichaam. de gevolgen waren niet te overzien.

Van de eerste schrik bekomen stopten we de siliconen in sterkere zakjes:

Implant insertion procedure

De verbeterde zakjes werden “the next BIG thing(s)”. Grotere borsten.We hadden ons doel bereikt en eindelijk waren de implantaten perfect. Het was een dure leer maar we hadden nu dan toch eindelijk wel wat. Ook ging het iets langer goed inderdaad maar al snel kwamen we er achter dat we ze toch maar beter om de 10 jaar konden vervangen. Dit wel op de kosten van de patiënte natuurlijk. Uiteindelijk werden toch veel vrouwen dusdanig ziek dat een ziekenhuis opname niet uitbleef.

Ook dit keer werd niemand uit de wereld van de cosmetisch chirurgische gearresteerd. Er werd zelfs nooit iemand verhoord en er is dus ook nooit iemand vervolgt. Eigenaardig…

Vrouwen gingen zelf meedenken! Olijfolie implantaten plaatsen in borsten:

Bedacht door vrouwen voor vrouwen! Met deze super slogan kwam het nieuwe olijfolie implantaat op de markt. Alleen had men niet getest dat als je de olie bewaart bij een temperatuur van 36-37graden Celsius en 24 uur per dag in beweging blijft, hele andere vormen aan gaat nemen. Als deze substantie dan in je lichaam terecht komt dit regelrecht vergif is en levens bedreigend.

Real breast implant before and after

Niet lang na de eerste voorvallen gingen klinieken en fabrikanten in stilte contact zoeken met hun slachtoffers om ze op de hoogte te brengen van de tikkende tijdbommen in hun mooie grote borsten. Deze werden dan zo snel als mogelijk verwijdert en vervangen door oude vertrouwde….. siliconen implantaten!

De nieuwe revolutie in borsten land genaamd Monoblock Hydrogel implantaten:

De cosmetische chirurgie was inmiddels toch al heel wat te weten gekomen over wat er allemaal niet werkt maar toch was er weer behoefte aan een nieuwe revolutie in borsten land. Men kwam met het volgende wereld wonder, de Monoblock Hydrogel implantaten. Reclame campagnes waar in zware auto’tain’tte zien waren die over de Monoblock Hydrogel implantaten reden zonder deze te beschadigen. Dit zou het vertrouwen van de goedgelovige dames weer herstellen. En natuurlijk waren er wederom honderden duizenden vrouwen die zich, onwetend, graag als proefkonijn beschikbaar stelden.

Nadelen Monoblock Hydrogel

Eenmaal in de borst geplaatst doet dit implantaat komt de benaming van dit product pas echt tot zijn recht. Als je ze al even hebt voelt dit dan ook daadwerkelijk als een blok in je bh. Ook omdat deze olie is verdikt tot een vaste en substantie kan het zijn dat het blok nog altijd ‘zweet’

Er is een eenvoudige test die heeft aangetoond dat de monoblock hydrogel op een stuk wit papier bij opslag onder 36-37 graden nog altijd na een aantal jaar een flinke vetlaag achterlaat op het papier. Volgens recent afgesloten onderzoek is gebleken dat deze moleculen van dit vet en andere op siliconen gebaseerde borst implantaten is aangetroffen in de hersenen van vrouwen. Wat hier de gevolgen van zijn is momenteel nog niet bekend maar ik denk dat de eerste slachtoffers niet lang uit blijven. Dit zal dan ook wel binnen ettelijke jaren bekend gaan worden.

Ja joh, heb je veel geld dan! Eigen vet inspuiten in uw borsten (Lipofilling)

Breast implants

Doordat de mensen die implantaten ontwikkelen er niets veiligers bedacht kon worden werd er gekeken of er manieren waren om de lichaamseigen grondstoffen terug te plaatsen in de borsten. Deze behandeling noemde met lipofilling waarbij het eigen vet uit het lichaam wordt uitgezogen en in de borsten wordt geïnjecteerd. Deze methode kan veilig zijn zolang er maar geen bacteriën mee geïnjecteerd worden. Helaas zien we in de praktijk wel dat er infecties optreden door bacteriën. Ook beginnen de eerste vraagtekens te komen bij deze methode.  De cellen die zich netjes gedragen in uw buikvet zouden wel eens zeer schadelijk kunnen zijn voor uw borsten. (bron) en kanker verwekkend!

Nadelen van Lipofilling:

Natuurlijke borstvergroting

– Je hebt uiteraard wel al voldoende vet nodig om je ideale maat te bereiken.
Meestal laat de operatie lelijke littekens achte..
 Hoe vaak moet je de behandeling herhalen? En wat zijn hiervan de kosten?
– Mogelijk nog schadelijker dan siliconen, de toekomst zal het uitwijzen.

Wel allemaal slim bedacht natuurlijk want met de lipofilling methode kan de patiënte haar borst vergroting continu laten herhalen op eigen kosten. Een garantie dat dit allemaal goed verloopt is er niet!

Het beste idee is dan toch nog absoluut! Natuurlijke borst vergroting zonder risico’s:

Hetgeen dat over blijft is dan een borstvergroting door een natuurlijk product. Met 100% opgebouwd uit de kracht van het eigen lichaam. Geen nare bijwerkingen en al helemaal geen vieze littekens. Uw borsten blijven aanvoelen als uw borsten, en dit zonder dat een push-up bh het zaakje optisch groter doet lijken.

Het gaat wel allemaal veel langer als dat u een implantaat zou nemen, echter de veiligheid voorop zou ik zeggen. Het is dus niet mogelijk om gelijk van een cup A naar een DD te gaan met een natuurlijk product.

Natural Push Up  Natuurlijke wijze om borsten te vergroten:

Dit product is 100% voorzien van natuurlijke eigenschappen voor mooiere borsten. Deze ingrediënten werden vroeger vaak toegevoegd zelfs aan verschillende anti-conceptie pillen. Maar het bevat meer als één kruid alleen! Het bevat een uitgebreide waaier van kruiden die een grote affiniteit bieden met de hormoon receptoren van het lichaam. Door het slikken van deze tabletten probeer je dan ook je borsten door een soort van mini puberteit te laten gaan. Door mond op mond reclame werd the natural push up al snel een groot succes. Een ware uitkomst voor de vrouw die een stevigere en vollere boezem wilt.

Na de lancering van ons product schoten er in China een hoop paddenstoelen uit de grond, echter niet zo goed uitgedacht en al zeker niet de jaren aan research aan vooraf gaande. Ook getroffen onderzoeken in de concurrentie toont ons al snel dat de behorende ingredienten die werken niet werden aangetroffen in deze producten. Dit hebben we tot op heden pas bij 1 product aangetroffen.

Een juiste kruidenmix en verhoudingen die de puberteit nabootsen. Om deze combinatie te vinden is er 20 jaar onderzoek verricht en worden de hop soorten welke gebruikt worden voor The Natural Push Up tabletten speciaal gecultiveerd voor de optimale hoeveelheid flavonen en een minimale bitterwaarde. Ook is deze kuur dusdanig ontwikkeld dat deze uitsluitend van invloed is op de borsten. Dat is niet zo eenvoudig te kopiëren natuurlijk.