BH soorten, Welke zijn er allemaal? en wat doen ze!

BH soorten, welke zijn er nu allemaal? Je kent het wel, je bent een setje sexy lingerie aan het kopen voor manlief weer eens te verassen maar vooral het vinden de juiste BH kan erg ingewikkeld zijn. Naast de goede bh maat kiezen lijkt het ook nog vrijwel onmogelijk ook nog een keuze tussen de verschillende soorten BH’s te  moeten maken. Bij het gebruik van een BH met de verkeerde pasvorm en stand van de borsten kan resulteren in rugklachten en andere (fysieke) klachten. Ook komt je decolleté ook nog eens niet goed uit de verf.

BH soorten

In dit artikel zullen we de verschillen tussen een aantal soorten BH’s uitgebreid toelichten om u te helpen bij de aanschaf van sexy lingerie.

Hier deel ik mijn ervaringen welke ik op deed gedurende mijn lange speurtocht naar de beste en veiligste manier om weer de mooiere en vollere borsten te krijgen zoals ik ze had in mijn jongere jaren.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer