BH soorten, Welke zijn er allemaal? en wat doen ze!

BH soorten, welke zijn er nu allemaal? Je kent het wel, je bent een setje sexy lingerie aan het kopen voor manlief weer eens te verassen maar vooral het vinden de juiste BH kan erg ingewikkeld zijn. Naast de goede bh maat kiezen lijkt het ook nog vrijwel onmogelijk ook nog een keuze tussen de verschillende soorten BH’s te  moeten maken. Bij het gebruik van een BH met de verkeerde pasvorm en stand van de borsten kan resulteren in rugklachten en andere (fysieke) klachten. Ook komt je decolleté ook nog eens niet goed uit de verf.

BH soorten

In dit artikel zullen we de verschillen tussen een aantal soorten BH’s uitgebreid toelichten om u te helpen bij de aanschaf van sexy lingerie.

 

Push-Up BH

We zullen dan gelijk maar beginnen met de met de meest bekende en relevante BH ter wereld. Bij het  gebruik van de Push-up BH zal het lijken dat je borsten naar voren komen. De kleinere maten push-up bh’tain’tzijn ook nog vaak voorzien van uitneembare kussentjes voor nog meer volume.  Een Push-up BH geeft  meer zelfvertrouwen en een betere ‘’fit’’ in uw kleding.

Voorgevormd of Padded BH

De voorgevormde ook wel padded BH genoemd is niet hetzelfde als een Push-up BH. Door de voorgevormde cups zijn namelijk de tepels niet zichtbaar wanneer je een doorschijnend topje zou dragen. De cups kunnen uw borsten iets mooier doen uitkomen door de ronde vorm. Een voorgevormde BH veranderd dan ook daadwerkelijk de vorm waar een gewone bh uw borsten slechts ondersteund.

Full Cup BH

Hebben uw borsten van zichzelf al meer volume kan er een verlangen zijn naar een goede ondersteuning. Een Full Cup BH bied deze ondersteuning. Een Bh met kussens of vulling is dan uiteraard overbodig.

Plunge BH

Bij de Plunge BH zit het middenstuk van de BH een stuk lager dan bij andere BH’s.Hierdoor krijg je een mooie sexy en diepe decolleté. Je kan het vergelijken met het effect van vrouwen met een kleinere cupmaat met een push-up BH.

Balconette BH

De Balconette BH behoort tot de bh soorten die we rekenen tot de groep meest sexy lingerie en heeft een lager uitgesneden beugel. Ook gaan de bandjes van de BH hierdoor verder uit elkaar staan dan die van een gewone BH. Bij sommige Balconette’s wordt ook nog vulling gestopt voor het extra liftend effect. Je decolleté wordt er een stuk uitdagender van.

Hier deel ik mijn ervaringen welke ik op deed gedurende mijn lange speurtocht naar de beste en veiligste manier om weer de mooiere en vollere borsten te krijgen zoals ik ze had in mijn jongere jaren.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer